Serije i Filmovi koje morate pogledati

Danas ćemo vam predložiti 8 filmova/serija koje morate obavezno pogledati.

SERIJE

  1. Dive Club - Nakon što tijekom velike oluje srednjoškolka Lauren nestane, njezine prijateljice u potrazi su za tragovima i signalima koji će ih dovesti do nje.

  2. Never Have I Ever - Nakon nedavne traume, Devi počinje s prvim danom 2. razreda srednje škole, ne znajući sve što će se kasnije dogoditi.

  3. Alexa & Katie - Alexa je nedavno dijagnosticirana s rakom. Kroz seriju možete vidjeti kako njena najbolja prijateljica Katie okreće zemlju i nebu za Alexu. A Alexa pomaže Katie s njezinom anksioznošću kroz cijelu seriju.

  4. Emily in Paris - Influencerica Emily dobiva njezin posao snova u Parizu. Tamo se suočava sa svakodnevnim problemima i upoznaje francusku kulturu.

  5. Ashley Garcia: Genius in Love - petnaestogodišnja djevojka Ashley preseli se kod njezinog ujaka. Tamo počinje nalaziti prijatelje , simpatije i počinje živjeti kao petnaestogodišnjakinja.


FILMOVI

  1. Before I Fall - Život popularne tinedžjerke činio se savršnim dok nije umrla, zatim je umrla opet. Sve dok nije uspjela sve napraviti ispravno.

  2. To All The Boys I've Loved Before: Kada njezina tajna pisma o svim njezinim simpatijama izađu javnost, život Lare Jean okrene se naopačke.

  3. Tall Girl - Kada nadprosječno visoka cura padne u ljubavni trokut sve se zakomplicira, te ona pokušava odabrati jednog od dvojice dečkiju koji su zaljubljeni u nju.

*sve dostupno na Netflixu