Online škola

Yammer, Zoom, Mail...Svima već poznati.

Prije 2 tjedna počelo je drugo polugodište škole, a s njim i online nastava.

Zoom-ovi cijele dane, a kad nema Zoom-a tu je uvijek neki zadatak, nešto za učiti! Znate, nama su svi govorili i kod kuće i u školi: "Nemojte predugo biti pred ekranima pokvarit ćete si oči!" "Idite na svježi zrak!"

A što se dogodilo s time sada? Danas je situacija takva da ako ne sjedite pred laptopom 6, 7 h upiše vam se izostanak. Prije smo lajkali samo slike i objave na instagramu, facebooku i twitteru, a sada MORAMO lajkati svaku objavu koju profesorica ili profesor napiše u yammer jer nam se inače OPET piše izostanak!

Pitale smo naše kolege i kolegice iz razreda vole li više online nastavu ili nastavu u učionicama. Evo što su odgovorili:

"Više volim online nastavu."

"Više mi se sviđa kada smo online."

"I ja više volim online nastavu."

"Volim kada smo online."

"Bolje mi je kada smo u školi!"

"Online, jer kada smo u školi imamo veće mogućnosti da se zarazimo!"

"Bolje mi je kada smo u školi."

"Meni je isto bolje i draže kada smo u školi!"

"U školi je bolje."

"Online, jer mi se baš neda u školu!"

"Ako bi bili u školi, bio bi veći broj zaraženih, a kada smo kod kuće, čuvamo zdravlje sebe i dugih. Naravno, kod kuće je teže savladati gradivo, tako da sve ima dobrih i loših strana, ali ja preferiram online nastavu."

Nadajmo se da će ovaj COVID-19 završiti što prije i da će se sve vratiti u normalno. Ne novo normalno, već normalno normalno!Funny bottom


"A što mislite o tome što smo po 6/7 h ispred računala, tableta, mobitela i na ZOOM-ovima, i što nemamo vremena za izlaske na zrak?"


"Otvoren mi je prozor 😎😎😎"

"Pa mogu na balkonu slušati zoom"

"Inače ne idem na zrak pa nije problem"