Ljeto nam stiže!

Dolazi ono što već mjesecima čekamo, ono zbog čega se ujutro iz kreveta ustajemo. Vjerujemo da većina vas već odbrojava dane do ljeta i da jedva čeka da nas sunce počne grijati te da više ne moramo razmišljati o školi. Ova školska godina bila je turbulentna, malo smo bili uživo na nastavi, a malo smo imali online nastavu. Morali smo sjediti pod maskama 6-7 školskih sati. Završavali smo u samoizolacijama i jedan za drugim dobivali ovaj, već naporan, koronavirus. Za sve pa tako i za nas bilo je teško, ali ovo je još jedan dokaz da smo jači zajedno.

Iako ljeto dolazi za sve učenike i učenice ovo je posebno stresno razdoblje jer su pred nama zadnje šanse da popravimo ocjene koje smo dobivali tijekom školske godine. Još su preostala dva i pol tjedna do završetka škole i znamo koliko je teško čekati najbolji dio godine pa zato smo mi ovdje da vam uljepšamo ova dva tjedna baš kao i ostatak ljeta.

Kao što ste mogli saznati na našem instagram profilu svaki tjedan do kraja ljeta objavljivati ćemo ljetni specijal. Ljetni specijal sadržavati će lude ljetne priče naših poznanika, vas i nas. I vas pozivamo da nam na našu e-mail adresu: novinarskipar@gmail.com pošaljete vaše jedinstvene lude ljetne priče.

Isto tako u skorim ljetnim danima očekujte još jedan serijal koji će nam pripremiti Nika.

Pratite i dalje našu stranicu kako bi prvi ljetni tekst dočekali sljedeći tjedan u 18h u petak. Držite se i probajte još malo izdržati, a onda nam dolazi ljeto!